כהרגלנו כבר בבלוג זה, הרי כל מי שידו בעיצוב, בישול, אפייה או צילום, כבר הבנו שהוא קשור איכשהו לסוסים. הסטטיסטיקות רק הולכות ומחזקות את עצמן מפוסט לפוסט. גם את מיכל מוזס הכרתי דרך הסוסים, וגם לה אהבה נושנה לפרשייס האלה. את מיכל אתם אולי מכירים ממגזין “על השולחן” ומהפקות קולינריות וספרי בישול, אבל היום היא כאן יחד עם שותפותיה לתשוקה, איוונה ניצן וטליה אסיף. שלוש בנות מוכשרות, שהקימו את “פטי גאטו“ – התשובה שלכם לאירוע, יום הולדת, מסיבה או השקה עסקית, ברמות שאתם פשוט לא מכירים בארץ. סקרנים? כנסו להכיר.
שלוש הגברות החרוצות הללו החליטו יום אחד לעשות מעשה ולממש תשוקה רבת שנים. הן רצו לעשות אנשים שמחים. הן רצו לאפות, לעצב וליצור, ובעיקר הן רצו לשלב שעות משפחה שפויות עם עבודה באוירה כיפיית. וכך נולד לו “פטי גאטו”. קייטרינג המציע אירועי קונספט המשלבים כיבוד ססגוני וטעים, תפאורה מוקפדת, אירגון החלל, מתנות לאורחים והעיקר, שמחה מסביב ותענוג לחיך. שילוב הרקע שמהן שלושתן מגיעות, מיכל כשף קונדיטורית ועיתונאית אוכל, בוגרת ה Cordons Bleu בפריז, איוונה, מעצבת רב תחומית ובעלת תואר ראשון בעיצוב תעשייתי, וטליה, צורפת וסטייליסטית, בעלת תואר ראשון ושני באומנות, הסתבר כמתכון מנצח לאירוע יצירתי ומוקפד עד לפרטים הקטנים.
עכשיו כשהקיץ הגיע ואיתו החלה עונת האירועים, ימי ההולדת והמסיבות ולנו נגמרו הרעיונות כיצד לחגוג ולהמציא כל פעם את הגלגל מחדש, אצל פטי גאטו מסתבר, החגיגה רק מתחילה. ימי הולדת בסגנון פיראטים, מערב פרוע, או קומיקס יפני, ואלו רק על קצה המזלג. בצבעים הורסים, דקורציה מאלפת שתפגשו רק בבלוגים תוצרת חוץ ומזנוני עוגות, עוגיות וממתקים בצורות שאפילו לא חלמתם עליהם. אפילו שקיקי המתנות לאורחים ישאירו אתכם בפה פעור, אבל מיד סגור, כי הכל כל כך טעים.
גם אירועי השקה לחברות מסחריות באים בחשבון. יעצבו לכם עוגיות עם לוגו, יסדרו לכם מגשי מוצרים ומותגים ויעצבו לכם דקורציה מתאימה לחלל כדי להשלים אוירה. אתם מוזמנים להתרשם מהתמונות שריירתי עליהן במשך שבוע עד לכתיבת פוסט זה, ואם תמתינו קצת בסבלנות, בקרוב יעלה אתר האינטרנט הרשמי שלהן ממש כאן. בינתיים אתם מוזמנים לדף הפייסבוק, לדפדף ולהתעלף מכל היופי הזה. בראבו בנות, ההצלחה מובטחת!
7 comments on אם כבר יום הולדת אז בסטייל
חדוה
מהמם! והתמונות מדהימות!
חומר למחשבה
כאמא לילדים בוגרים- ממרומיי גילי—-אנא השקיעו יותר בחינוך ופחות בדקורציות- יש לי תחושה שאירועי הילדים הפכו לחיפוש מתמיד אחריי המסיבה הכי הכי, וכבר לא ידועים מה עוד לעשות שיהייה מקורי או כדי לעניין את הילדים שקוריאם להם היום נסיכים.
דווקא הייתי מכינה אוכל צנוע במיוחד, ומשקיעה במשחקיי חצר, או משחקיי קופסה, למשל.
ילדים שמקבלים הכל- בסופו של דבר גדלים, והפינוקי החמוד הקטן הופך למפונק ואנוכי גדול.
מיכל
איך פוסט יפה…..תודה רבה.
Ronnie (author)
לדעתי אין שום סתירה בין להפיק משהו אסתטי ומושקע ולעשות אותו גם חינוכי. במשך שנים הפקתי קייטנות רכיבה לילדים בחוות סוסים גדולה, וכל שנה הייתי צריכה להמציא את הגלגל מחדש כי הילדים באו
מאוד מאותגרים, ראו הכל, יודעים הכל, ופשוט קשה מאוד לעניין אותם בדברים חדשים מבלי שישתעממו בקלות. עמלתי קשות ליצור קייטנות חינוכיות, מעשירות ומאתגרות, אבל יחד עם זה דאגתי שהכל יהיה יפה ומזמין
בלי כל קשר, וכל שנה חזרו אליי והביאו איתם עוד חברים והיו צמאים לידע, לחברה וגם ליופי.
רוני
רונן
נראה בהחלט מרשים אך מתאים לדעתי למסיבות למבוגרים ובהחלט מוגזם למסיבות יום הולדת כיתתיות
Ayelet
you can always do both!
שלומי
מדהים