הדפס

אחרי שנים של המבורגרים לוקים בחסר, סוף סוף הגעתי לנוסחה המנצחת להמבורגר סופני.
5 דקות עבודה של עירבוב חומרים (משובחים) ותתענגו על כל ביס.

 

חומרים ל 4 קציצות גדולות או 6-7 קטנות:

500 גרם בשר בקר טחון, רצוי כתף או סינטה
1 ביצה
2 כפות קמח תפו”א או פירורי לחם
1 כף חרדל ד’זיון
1 כף קטשופ
חופן של גבינת פרמז’ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה. אם התערובת רטובה מידי הוסיפו לה קמח תפו”א או פירורי לחם.
כמויות הקטשופ והחרדל הרשומות הן בגדר המלצה. אם אתם אוהבים תיבול חזק, הוסיפו מעט מזה או מזה.
לושו מהתערובת כדורים ושטחו אותם לקציצות.
חממו מחבת פסים מברזל עם שמן זית עד אשר היא לוהטת וטגנו עליה את הקציצות 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
מומלץ להגיש על לחמניית המבורגר עגולה, עם בצל מטוגן, מלפפון חמוץ, צ’יפס וכל מה שאתם אוהבים סביב ההמבורגר שלכם. תתענגו! מוזמנים לנסות מתכוני בשר נוספים.