Weeks and how to begin to dig in and get ready to bake a cheesecake recipe easy occupation. The cheesecake before going with me for years everywhere in a few weeks.. She takes 5 Minutes to prepare, Indoor recipes “Weight watchers”, So is gentle on calories a frugal, But its taste and it especially gooey. Of course, you can always replace the products higher fat percentages, And the result is upgraded, אבל אני מעדיפה להשאיר את המרכיבים רזים ולאכול יותר 🙂
The materials
5 Eggs
3/4 Cup of sugar
1 Cup 250 גרם גבינת סקי וניל
1 Cup 250 גרם גבינת סקי1/2%
1 Cup 250 גרם גבינת סקי 5%
6 Tablespoons cornstarch
1 Yogurt 1.5%
Preparation:
1. הפרידו את החלמונים והחלבונים.
2. הקציפו את החלבונים (הלבנים) With 1/4 Cup of sugar.
3. בקערה נפרדת, הקציפו את החלמונים (הצהובים) With 1/2 Cup of sugar, הוסיפו את הגבינות, היוגורט והקורנפלור.
4. קפלו בעדינות את קצף החלבונים לתוך התערובת.
5. העבירו לתבנית עגולה Diameter 24 S.”M המרוחה במעט שמן ואפו באמצע התנור בחום בינוני (160-170 Degrees) עד שהעוגה תשחים (About 40 M).
6. כשהעוגה מוכנה (קיסם יוצא יבש מהאמצע), יש לצננה בתוך התנור עם דלת פתוחה חלקית כמחצית השעה.
לאחר האפייה לשמור בקירור, מכוסה.
לשידרוגים, ניתן לצפות את העוגה בפירות שאוהבים עם ג’לטין, אבל הכי טעים קר מהמקרר עם כוס קפה. Experience! המשיכו לעוד מתכונים עם גבינה המתאימים לחג שבועות.
16 comments on Cheesecake easy and delicious
meital pardo
האם יש מתכונים שלא דורשים תנורים? אלה מבנינו הגרים בדירות שכורות ולא גדולות עם מקום מינמלי במטבח ללא תנורים….:)
Eilat
מה משקל כל קופסת גבינה?
אפשר להשתמש בתחליף סוכר”כמו סוכר” באבקה.
הרבה תודות על ההתיחסות
Liron
כמה גרם כל קופסת גבינה?
Most
Hey,
בתמונה נראה שיש לעוגה תחתית כלשהיא
ורדי הגר
למה לא מצויין גודל תבנית
Lola
לא הבנתי את כמות הגבינות ?
3 קופסאות של 250 גבינה חצי אחוז
ועוד קופסא של סקי וניל ? אם אפשר לפרט טיפה יותר אשמח
שולה מירושלים
אני רואה שנשאלה השאלה ב 3 In July. 2010 אבל ללא מענה….
אשאל אותה שוב האם אפשר להשתמש בתחליף סוכר “כמו סוכר” באבקה או טיפות ובאיזו כמות…
Thank you
נתי
מה גודל הקופסאות של הגבינות? 250?
Ronnie (author)
First, מתנצלת על אי ההבנות, העתקתי את המתכון עמו שהודפס לנו בדף המתכונים של שומרי משקל…
אני מעדכנת את משקלי הגבינות ברשימת המצרכים – in any case:
גביע אחד של גבינת סקי וניל 250 G
גבי עאחד של סקי 1/2% – 250 G
גביע אחד של סקי 5% – 250 G
אף פעם לא ניסיתי עם תחליף סוכר, אז אני לא יודעת לומר, אבל לדעתי פחות מהכמות הרגילה כי התחליף לרוב יותר מתוק מסוכר רגיל. צריך לנסות ולבדוק.
העוגה מאוד פשוטה להכנה, היא אמורה לצאת גבוהה, “שזופה” ונימוחה. התמונה היא להמחשה בלבד. להתעלם מהתחתית בצילום.
בהצלחה ובתיאבון!
Roni
Ronnie (author)
תבנית עגולה, קוטר 24 S.”M
אלונה
ובכל זאת כמה זמן האפיה?
Ronnie (author)
כארבעים דקות
אילן
אין לי שמץ של מושג מי כתב תמתכון הזה אבל שיעשה שיעורי בית הכנתי תמתכון אחד לאחד שמתי בתבנית 26 מזל שלא שמתי ב24הכל היה גולש עכשיו ב26 כמעט גולש
שולמית
הכל כתוב, והכל מוצג! המתכון ברור מאוד!
תודה וחג שמח!
PS.
מי שרוצה יכול להשתמש בתחליף אבקה של סוכרלוז, אין טעמי לוויאי ומתוק!
לכוס סוכר שמים 4 כפיות….אז לחצי שמים 2 כפיות…!!!!!
שולמית
Pingback: Cheesecake easy and delicious | TasigLi Blog
Sarit
אני הכנתי אותה מספר פעמים. מי שאוהב עוגות מתוקות, צריך להוסיף סוכר. ואפשרי בהחלט להשתמש בממתיק מלאכותי. הוספתי אפילו סילאן ללא סוכר. רק שזה משנה את צבע העוגה. באחת הפעמים גם הוספתי עוד גבינה….