This terrible period in the shadow of a war whose end is not in sight, Leaving me unable to breathe since the 7 Bloody October. הדרך היחידה שלי להתמודד היא לבשל ולאפות או לברוח לשדות עם פיפה 🙁
רציתי להמליץ לכם על מרק מעולה לימים הקרירים, הוא טעים מאוד ומשביע. אחרי מספר ניסיונות של כל מיני מתכונים מהרשת, And changes I made to each of them, I came up with a result that everyone liked. Feel free to try if you feel like it, And write if you liked it..

Mushroom soup and pearl grits

מתכון ל 5-6 Packet

Commodities

2 Tablespoons olive oil
1 בצל אחד גדול חתוך לקוביות קטנות
2 Peeled cloves of garlic
1/2 שורש פטרוזיליה חתוך קטן (Optional, Adds flavor)
2 גבעולי סלרי טרי שטופים וחתוכים לקוביות + העלים שלהם, Chopped (אבל לא קטן מידי)
1 גזר שטוף וחתוך לקוביות קטנות
1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכות
4-5 פטריות פורטובלו גדולות חתוכות (לקחתי מתפזורתאפשר לנסות גם אחרות, זה מה שהיה בסופר…)
חופן עלי פטרוזיליה לא גדול קצוץ (Not too small)
1/2 כוס גריסי פנינה שטופים קלות
About 5 Cups water

לתיבול:
מלח שולחן, To taste
פלפל שחור גס לפי הטעם
קומץ פפריקה מתוקה
קומץ כורכום
1 כף סויה
קומץ חוואיגלמרק (אני לא משתמשת באבקות מרק ולכן מוסיפה את זה במקום להעמיק את הטעם)

Preparation

בסיר גדול מטגנים את הבצל החתוך בשמן הזית, מוסיפים מעט מלח ואת שיני השום. אחרי כדקה מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם קלות יחד עם שאר התבלינים והסויה. מוסיפים את שאר הירקות: שורש הפטרוזיליה, Celery + העלים, הגזר והפטרוזליה ואת המים. אחרי בישול קצר מוסיפים את גריסי הפנינה ומבשלים כ – 40 M. מתקנים תיבול ומים לפי הטעם. pay attention – גריסי הפנינה מסמיכים את המרק, אל תעשו את הטעות של ותוסיפו הרבה מהם. בהגשה ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה או לגרר מעט גבינת פרמז’ן. Appetite!

If you like it, מוזמנים לנסות גם את המרק הממכר הזה של Orange lentils, Chard and coriander. סופני!