It'il probably be the best potatoes you've ever eaten., And I promise you, after you try them in this way,, I doubt you will return to make extra potatoes.”In some other way.. Anything you've made so far is just going to erase.! It takes five minutes to make, And they're all wet from the inside., From outside, Seasoned just if accompanied by a tender onion and all your taimmmm. In short, You have to try. I found the recipe somewhere online., וכבר תקופה ארוכה שהתמכרתי. סוף סוף זכרתי גם לצלם 🙂
So, ממש פשוט:
Preheat oven to 220 Degrees.
חותכים תפוחי אדמה באיזה צורה שתרצו וכמה שתרצו. הכמויות כאן הן לכ 4-5 Potato”A medium.
Add Onion, cut into strips.
מזליפים כשתי כפות שמן זית Above.
Add קומץ מלח אטלנטי, מממ… כחצי כפית הייתי אומרת
Add A handful of dry rosemary. I like to season generously..
Add 1 teaspoon yellow curry spice. Don't skimp., And depends, of course, on the amount of potatoes.
Stir gently with a spoon so that the potatoes and onions are all covered with spices.
Add Half a cup of boiling water, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לצלייה של כ-20 דקות בחום גבוה של 220 Degrees.
After about 20 Slim’ מסירים את נייר הכסף, מערבבים ומנמיכים את חום התנור ל 170-180 מעלות וצולים לעוד כ -20-30 דקות עם ערבוב מעת לעת.
תפוחי אדמה מוכנים כשהם זהובים ופריכים מבחוץ ורכים ונעימים כשנועצים בהם מזלג.
זוללים בתאבון as is או על יד מנה עיקרית וסלט טעים. Bon Appetit, וספרו לחברים! מוזמנים לבדוק עוד מתכונים לתוספות טעימות.
4 comments on תפוחי אדמה בתנור עם בצל וקארי
אינדי כץ
היי רוני מה שלומך? האם מקלפים את תפוחי האדמה?
Ronnie (author)
Hi Indy.,
הכל מצוין! 🙂 תודה
תלוי בסוג תפוח האדמה. את רוב תפוחי האדמה רצוי לקלף. אני משתמשת באלו הלבנים עם הקליפה הדקה אז אני רק שוטפת מבלי לקלף.
Bon Appetit! זה יוצא נהדר
הני
הי חלטתי במים כבר תפוחי אדמה ואני רוצה לעשות את המתכון הזה .
מה לשנות?
Ronnie (author)
אם חלטת כבר ותפוחי האדמה רכים, אפשר לוותר על חצי כוס המים הרותחים ולצלות עם הבצל והתבלינים כעשרים דקות על חום 180 Until golden. לערבב מידי פעם. אין צורך בנייר כסף.